- Пучок салату,
- Тушка кальмара – 100 г,
- Помідор,
- Огірки – 2 шт.,
- Кукурудзяна олія – 1 ст. л.,
- Соєвий соус – 4 ст. л.,
- Часник – 2 зубчики
- Кальмар розморожуємо, промиваємо водою й нарізаємо кільцями.
- На олії обсмажуємо зубчики нарізаного часнику до золотистого кольору, після чоговикидаємо часник.
- Викладаємо на сковороду кальмар і обсмажуємо 1-2 хвилини, потім додаємо соєвий соус і тримаємо ще кілька хвилин на сковороді.
- Листя салату та овочі промиваємо водою. Огірки та помідор нарізаємо шматочками.
- На страву розриваємо руками салат. Викладаємо огірки та помідор.
- Зверху додаємо кальмар і поливаємо соусом зі сковороди.