Салат з кальмарами

  • Пучок салату,
  • Тушка кальмара – 100 г,
  • Помідор,
  • Огірки – 2 шт.,
  • Кукурудзяна олія – 1 ст. л.,
  • Соєвий соус – 4 ст. л.,
  • Часник – 2 зубчики

 

  1. Кальмар розморожуємо, промиваємо водою й нарізаємо кільцями.
  2. На олії обсмажуємо зубчики нарізаного часнику до золотистого кольору, після чоговикидаємо часник.
  3. Викладаємо на сковороду кальмар і обсмажуємо 1-2 хвилини, потім додаємо соєвий соус і тримаємо ще кілька хвилин на сковороді.
  4. Листя салату та овочі промиваємо водою. Огірки та помідор нарізаємо шматочками.
  5. На страву розриваємо руками салат. Викладаємо огірки та помідор.
  6. Зверху додаємо кальмар і поливаємо соусом зі сковороди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *