Тиляпія з картоплею

  • Філе тиляпії
  • Цедра лимону (щіпка)
  • Білий перець свіжомелений

Підкладка:

  • Картопля – 100 гр
  • Лук порей – 80 гр
  • Часник – 1 зубчик
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 1 ч. л.
  • Тимʼян – 2 гілочки
  • Мускатний горіх – щіпка
  • Сіль\перець
  1. Лук порей нарізати напівкільцями.
  2. Картоплю почистити й тонко нарізати.
  3. Розігріваємо на сковорідці вершкове масло та оливкову олію.
  4. Обсмажуємо цибулю й картоплю, вичавлюємо часник і додаємо тимʼян.
  5. Готуємо картоплю так, щоб вона стала на 70% обсмаженою.
  6. Посолити, поперчити й додати мускатний горіх.
  7. Філе риби поперчити, посолити, додати цедру лимону.
  8. На фольгу викладаємо картоплю й рибу.
  9. Загортаємо конвертик із фольги та кладемо в розігріту духовку на 15 хвилин.

Цедра лимону надає пікантності рибі. Філе виходить дуже ніжне і соковите.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *