- Філе тиляпії
- Цедра лимону (щіпка)
- Білий перець свіжомелений
Підкладка:
- Картопля – 100 гр
- Лук порей – 80 гр
- Часник – 1 зубчик
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Оливкова олія – 1 ч. л.
- Тимʼян – 2 гілочки
- Мускатний горіх – щіпка
- Сіль\перець
- Лук порей нарізати напівкільцями.
- Картоплю почистити й тонко нарізати.
- Розігріваємо на сковорідці вершкове масло та оливкову олію.
- Обсмажуємо цибулю й картоплю, вичавлюємо часник і додаємо тимʼян.
- Готуємо картоплю так, щоб вона стала на 70% обсмаженою.
- Посолити, поперчити й додати мускатний горіх.
- Філе риби поперчити, посолити, додати цедру лимону.
- На фольгу викладаємо картоплю й рибу.
- Загортаємо конвертик із фольги та кладемо в розігріту духовку на 15 хвилин.
Цедра лимону надає пікантності рибі. Філе виходить дуже ніжне і соковите.
Смачного!